Snel naar

Contact

Locatie

Cases

Project management

Product trainingen

Sales trainingen

Referenties

Onze visie op training

Contact

Matracs Training BV

Databankweg 26 - 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033-4546703

Email: Info@matracs.nl

 

Case: Caterpillar

Doelstelling

Ontwikkel voor Caterpillar importeur Pon-Cat in Almere een universeel & dynamisch training platform gericht op ervaren machinisten waarmee de klanten van Pon-Cat aantoonbaar hun CO2 voetafdruk kunnen reduceren. Bij voorkeur BMWT gecertifieerd.

 

Uitvoering:

Matracs BV ontwikkelde een uniek modulair inzetbaar dagprogramma wat bestaat uit een theorie en een praktijkdeel. Afhankelijk van welke machines de klant gebruikt worden de modules gekozen voor het theorie deel, bij elkaar altijd een halve dag. De machinisten maken zelf een besparing berekening die wordt omgezet in een doelstelling van brandstofbesparing en Euro’s. In de middag gaan de machinisten op hun eigen machine, op locatie, het geleerde in praktijk brengen.

 

Resultaat:

Sinds 2014 verzorgt Matracs alle Eco operator trainingen voor Caterpillar, van de Maasmechelse steengroeve’s tegen de Belgische grens tot aan de Zout bewerking opslag bij Akzo-Nobel in het uiterst noordelijke puntje van Nederland Farmsum. De resultaten liegen er niet om! Van minimaal 5% tot zelfs 52% procent brandstof besparing op jaarbasis. De bmwt certificering haalden we in 2015 al binnen. Kijk voor meer informatie op www.bmwt.nl
Wilt u ook een dergelijk training? Bel nu.